Verkeersregelaars Inhuren

Wat doen wij

ERN Traffic helpt u snel aan verkeersregelaars!

Heeft u verkeersregelaars nodig?

Als er in het verkeer gewerkt moet worden, dan komt daar altijd veel bij kijken. Denkt u hierbij eens aan het aansturen van het verkeer, veilig kunnen werken, de omgang met agressieve personen, de communicatie via portofoons en mensen moeten gastvrij worden ontvangen (bij een evenement bijvoorbeeld). U wilt dan ook zeker zijn dat u te maken krijgt met goed personeel, wij van ERN Traffic kunnen u dat garanderen.

Redenen om een verkeersregelaar van ERN Traffic in te huren!

Klik open voor meer info!

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Dus wij zijn ook inzetbaar in de avonden, de nachten en in het weekend!

Er is altijd een reserveteam inzetbaar voor spoedaanvragen of bij ziekmeldingen.

Er kan snel geschakeld worden binnen ERN Traffic. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact van groot belang en houden we de lijntjes kort door u met één contactpersoon te verbinden.

Wij werken met moderne plansoftware, deze is door ons personeel altijd en overal in te zien (online).

Onze verkeersregelaars krijgen altijd professionele begeleiding van onze vaste teamleiders.

Alle verkeersregelaars die bij ERN Traffic werkzaam zijn nemen hun werk serieus. Daarbij krijgen zij ook begeleiding van onze teamleiders en van diverse coördinatoren die bij ons werkzaam zijn. Alle benodigde materialen worden ook door ons geregeld, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. U kunt daarbij denken aan portofoons, lampen, signaalkleding en alles wat er maar nodig is om het werk goed en veilig uit te voeren. We leveren verkeersregelaars voor korte en vaste projecten en ook service medewerkers (dit enkel bij evenementen).

Wat wij belangrijk vinden!

Verkeersregelaars van ERN Traffic

de juiste papieren

Personeel wordt binnen ERN Traffic altijd goed opgeleid. Dit wil zeggen dat wij hen een volledig vergoedde opleiding aanbieden.

Lees verder

Ons personeel voldoet daarom aan alle eisen die gesteld worden aan goede verkeersregelaars. Zij beschikken over de juiste (meest actuele) kennis, en hebben de juiste papieren in hun bezit. De verkeersregelaars volgen een interne opleiding.

Wij van ERN Traffic leren hen dan ook omgaan met agressie, geven informatie over sociale omgang en leren hen alles over effectief communiceren. Dit zijn namelijk ook zaken die in het vak erg belangrijk zijn!

Duurzaamheid

Wij van ERN Traffic beschikken over een uitgebreid wagenpark. Het voordeel is dat onze medewerkers hierdoor altijd mobiel zijn op de langere afstanden voor het werkgebied. 

Lees verder

Daarbij voeren we veel binnenstedelijke werkzaamheden uit. Mocht de afstand niet te groot zijn, dan wordt er ook gebruik gemaakt van onze elektrische scooters of ERN Traffic fietsen. 

Onze werknemers zijn dan zo bij de klus en het is dan ook beter voor het milieu, want ook daar dragen wij graag aan bij!

Onze werkwijze

Samenwerken is fijn, en zeker als u weet met wie u samen gaat werken. Daarom maken wij van ERN Traffic graag kennis met u. Wij kunnen altijd eens langskomen om nader kennis te maken.

Lees verder

Samen inventariseren wat er nodig is voor uw project is van groot belang en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en of dat er speciale behoeften zijn omtrent de communicatie, administratie of andere belangrijke zaken.

Maatwerk

Als de inventarisatie van de wensen helder is, dan wordt er door ons een plan op maat opgesteld. Welke mensen zijn er nodig, waar en hoeveel mensen?
Lees verder

Wat kunnen de mensen allemaal bij u doen? Wij zullen u bij ERN Traffic dan koppelen aan een projectleider.

Goede begeleiding

Onze ervaren coördinatoren begeleiden gedurende de uitvoering alle teams. Er wordt ook voor gezorgd dat alles soepel verloopt.
Lees verder

U kunt als opdrachtgever eenvoudig online meekijken in onze planning en de verantwoording van de uren. Zo weet u dus ook precies wat wij doen en bent u op de hoogte van alle zaken die wij voor u uitvoeren.

Repeat

Is de klus goed uitgevoerd? Dan willen we dat graag met u evalueren. Wij houden ervan om te investeren in lange samenwerkingen.
Lees verder
U weet dan namelijk wat u aan ons heeft en andersom. Na de klus maken wij daarom graag tijd voor een uitgebreide evaluatie, dan kunnen we samen vooruit kijken hoe dat wij van ERN Traffic u verder van dienst kunnen zijn (nu en in de toekomst).
 

Nieuwsgierig naar huidig nieuws

Recente artikelen