Verkeersregelaars Amsterdam

Evenement in Amsterdam Organiseren?

Wie een evenement in Amsterdam gaat organiseren, heeft een hele waslijst te regelen zaken. Een belangrijk onderdeel dat helaas soms vergeten wordt, is verkeersregelaars inhuren.
Allereerst is echter het bepalen van een budget noodzaak. Aan de hand daarvan kan namelijk de verdere invulling van het evenement worden bepaald.

Regio Amsterdam

ERN Traffic helpt u snel aan verkeersregelaars in Amsterdam.

Om een evenement tot in de puntjes te kunnen organiseren, is het goed om hier een kundig team voor samen te stellen. Wanneer je onderstaande stappen doorneemt, kun je vervolgens bepalen wie er wat doet in het team.

Wat is er zoal nodig voor het organiseren van een geslaagd evenement?

Klik open voor meer info!

Allereerst is het van belang om te bepalen wat voor soort evenement het gaat zijn en wat de doelgroep is. Voor een popconcert zijn immers andere vereisten dan voor huwelijksbeurs, om maar wat te noemen.

Hoe groot moet dit evenement gaan worden, hoeveel bezoekers wil je gaan ontvangen?

Bepaal de datum van het event en ga aan de hand daarvan op zoek naar een locatie. Bespreek met de locatie wat er geregeld kan worden en wat niet. Zo is het handig om te weten of zij kunnen zorgen voor aankleding van de locatie of dat er een bedrijf voor moet worden ingehuurd. En zorgt de locatie voor catering, of moet er een cateraar worden geregeld? Let ook op of de locatie geschikt is voor je evenement. Vraag daarom naar het locatieprofiel, dan weet je wat er op deze locatie wel en niet kan.

Is de datum bepaald en de locatie in Amsterdam vastgelegd, dan kan de evenementen verkeersregelaar worden vastgelegd. Onderstaand volgt hier meer informatie over.

Schakel een marketing- & communicatiebureau in. Een dergelijk bureau kent de kneepjes van het vak en kan ervoor zorgen dat het evenement in de picture komt, zodat het aantal beoogde bezoekers wordt gehaald. Men kan zorgen voor lokale of landelijke bekendheid van het evenement en acties bedenken die deze bekendheid verhogen. Zo kan er bijvoorbeeld een verlotingsactie worden georganiseerd waarbij bij aankoop van een bekend product gratis kaarten voor het evenement worden verloot. Zo lift je met de bekendheid van dat product mee.

Intussen ben je wellicht ook al bezig met de invulling van het programma. Mogelijk heb je al artiestenbureaus benaderd voor acts, bands of zangers of zangeressen. Hoe bekender de act, hoe hoger de entreeprijs gezet kan worden.

Schakel een ticketverkoopbureau in voor een vlekkeloze verkoop van de tickets.

Is het evenement eenmaal voorbij, evalueer dan. Wat is er goed gegaan, wat niet? Wat kunnen we leren voor een volgende keer? Komt er inderdaad een volgende keer, dan kan het ingehuurde marketingbureau zorgen dat uitgestraald wordt hoe succesvol en leuk het evenement was. Dit zorgt ervoor (samen met mondelinge reclame van bezoekers) dat de volgende keer het evenement nog succesvoller wordt.

Regio Amsterdam

Verkeersregelaars inhuren

Redenen om een verkeersregelaar van ERN Traffic in te huren!

Klik open voor meer info!

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Dus wij zijn ook inzetbaar in de avonden, de nachten en in het weekend!

Er is altijd een reserveteam inzetbaar voor spoedaanvragen of bij ziekmeldingen.

Er kan snel geschakeld worden binnen ERN Traffic. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact van groot belang en houden we de lijntjes kort door u met één contactpersoon te verbinden.

Wij werken met moderne plansoftware, deze is door ons personeel altijd en overal in te zien (online).

Onze verkeersregelaars krijgen altijd professionele begeleiding van onze vaste teamleiders.

De Cruciale Rol van Verkeersregelaars bij Grote Evenementen in Amsterdam

Wie ervaring heeft met het organiseren van evenementen, weet dat een verkeersregelaar bij een evenement belangrijk is, vooral wanneer er een groot aantal bezoekers wordt verwacht. Een goed georganiseerd event begint immers met de stroom bezoekers die op weg is naar de locatie.

Wanneer het gaat om een concert zijn alle bezoekers – in tegenstelling tot bijvoorbeeld een beurs – ook nog eens op dezelfde tijd onderweg. Dit kan zorgen voor verkeersproblemen zoals files, maar ook vervelende situaties waarbij “gevochten” wordt om de dichtstbijzijnde parkeerplaats.

De verkeersregelaars van ERN Traffic kunnen in Amsterdam zorgen voor een goede aanvang van het evenement, maar ook na afloop alles in goede banen leiden.

Samengevat wat van de verkeersregelaar verwacht kan worden

Klik open voor meer info!

De verkeersregelaar regelt de verkeersstroom richting de locatie, zodat filevorming zoveel mogelijk wordt voorkomen en dat de gasten veilig naar de locatie geleid worden. Voordat het zover is, zal de verkeersregelaar de beste routes uitstippelen, zodat op het moment van het evenement alle bezoekers op een efficiënte manier naar de locatie worden geleid. Dat is met inbegrip van de verkeersstroom op de parkeergelegenheid of -gelegenheden.

Uiteraard hopen wij op een zeer geslaagd evenement, maar toch moet er altijd rekening mee worden gehouden dat er iets misgaat en dat onverhoopt evacuatie nodig is. Bij ERN Traffic zorgen we dat er een evacuatieplan klaarligt en dat het organisatieteam van het evenement hiervan op de hoogte is, zodat men precies weet hoe te handelen mocht dit nodig zijn.

Net als vóór het evenement zorgt de evenementen verkeersregelaar dat de bezoekers snel en veilig van hun parkeerplaats geleid worden en efficiënt hun weg naar huis kunnen beginnen.

Observatie rijvaardigheid: naast bovengenoemde zaken let de verkeersregelaar ook goed op de rijvaardigheid van komende en vertrekkende bezoekers. Mocht ingrijpen nodig zijn, dan wordt dat gedaan.

Begeleiden van artiesten: het begeleiden van artiesten of belangrijke voertuigen behoort eveneens tot de diensten van ERN. Onze mensen zijn daarin getraind, zodat een aparte organisatie daarvoor inhuren niet nodig is.

Als organisator van een evenement wil je niet negatief in het nieuws komen doordat jouw evenement heeft gezorgd voor opstoppingen en vervelende situaties in het verkeer. Wanneer ERN Traffic wordt ingezet, weet je zeker dat dit niet zal gebeuren. Verkeersregelaars van ERN Traffic zijn stressbestendig en weten daarnaast om te gaan met bezoekers die zich op ongepaste manier gedragen in het verkeer of op de parkeerplaats.

Daarnaast is het geruststellend om te weten dat er bij noodsituaties daadkrachtig wordt gehandeld en dat artiesten op een adequate manier worden begeleid.

Alles wat ERN Traffic aan services levert, wordt in nauw overleg met het organisatieteam van het evenement gedaan. Zo zul je als organisatie niet voor verrassingen komen te staan.

Laat ons helpen om van jouw evenement een succes te maken!

de juiste papieren

Personeel wordt binnen ERN Traffic altijd goed opgeleid. Dit wil zeggen dat wij hen een volledig vergoedde opleiding aanbieden.

Lees verder

Ons personeel voldoet daarom aan alle eisen die gesteld worden aan goede verkeersregelaars. Zij beschikken over de juiste (meest actuele) kennis, en hebben de juiste papieren in hun bezit. De verkeersregelaars volgen een interne opleiding.

Wij van ERN Traffic leren hen dan ook omgaan met agressie, geven informatie over sociale omgang en leren hen alles over effectief communiceren. Dit zijn namelijk ook zaken die in het vak erg belangrijk zijn!

Duurzaamheid

Wij van ERN Traffic beschikken over een uitgebreid wagenpark. Het voordeel is dat onze medewerkers hierdoor altijd mobiel zijn op de langere afstanden voor het werkgebied. 

Lees verder

Daarbij voeren we veel binnenstedelijke werkzaamheden uit. Mocht de afstand niet te groot zijn, dan wordt er ook gebruik gemaakt van onze elektrische scooters of ERN Traffic fietsen. 

Onze werknemers zijn dan zo bij de klus en het is dan ook beter voor het milieu, want ook daar dragen wij graag aan bij!

Onze werkwijze

Samenwerken is fijn, en zeker als u weet met wie u samen gaat werken. Daarom maken wij van ERN Traffic graag kennis met u. Wij kunnen altijd eens langskomen om nader kennis te maken.

Lees verder

Samen inventariseren wat er nodig is voor uw project is van groot belang en daar nemen we dan ook graag de tijd voor. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en of dat er speciale behoeften zijn omtrent de communicatie, administratie of andere belangrijke zaken.

Maatwerk

Als de inventarisatie van de wensen helder is, dan wordt er door ons een plan op maat opgesteld. Welke mensen zijn er nodig, waar en hoeveel mensen?
Lees verder

Wat kunnen de mensen allemaal bij u doen? Wij zullen u bij ERN Traffic dan koppelen aan een projectleider.

Goede begeleiding

Onze ervaren coördinatoren begeleiden gedurende de uitvoering alle teams. Er wordt ook voor gezorgd dat alles soepel verloopt.
Lees verder

U kunt als opdrachtgever eenvoudig online meekijken in onze planning en de verantwoording van de uren. Zo weet u dus ook precies wat wij doen en bent u op de hoogte van alle zaken die wij voor u uitvoeren.

Repeat

Is de klus goed uitgevoerd? Dan willen we dat graag met u evalueren. Wij houden ervan om te investeren in lange samenwerkingen.
Lees verder
U weet dan namelijk wat u aan ons heeft en andersom. Na de klus maken wij daarom graag tijd voor een uitgebreide evaluatie, dan kunnen we samen vooruit kijken hoe dat wij van ERN Traffic u verder van dienst kunnen zijn (nu en in de toekomst).
 

Nieuwsgierig naar huidig nieuws

Recente artikelen